PESTE 11 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIU. ADAPTABILI, INDRAZNETI, CREATIVI

Detinem toata logistica necesara pentru a planifica, elabora, monta si gestiona orice tip de lucrare din sfera publicitara.

0
clienti fideli fericiti

POVESTEA

In anul 2007 am infiintat 925 Studio, intrand astfel pe piata productiei publicitare si a printului de mici si mari dimensiuni din Buzau si din localitatile apropiate (Rm. Sarat, Focsani, Bacau, Braila, Galati, Bucuresti, Ploiesti etc.).
De-a lungul timpului am avut o evolutie pozitiva si am castigat clienti importanti din diverse domenii de activitate: industria grea, industria auto, vanzari diverse, pensiuni, saloane de infrumusetare, industria navala, fast-food-uri, cabinete medicale, institutii de stat etc. pentru care lucram constant si in prezent.
In anul 2013 am extins serviciile de concept & design grafic “in familie” prin colaborarea excelenta pe care o avem cu agentia de publicitate Red Spot Media, iar in anul 2017 am bifat un obiectiv important din lista noastra – ne-am mutat in sediul propriu din Spataru-Buzau, Str. Principala nr. 236 B (pe DN2-E85).

Ne-am propus sa castigam respectul si aprecierea clientilor si sa le fim un furnizor de top cu preturi oneste, iar cei care ne-au ramas alaturi de-a lungul timpului si care cunosc foarte bine activitatea noastra pot sustine ca reusim de cele mai multe ori sa realizam acest lucru.

Constant investim in tehnologie pentru a asigura in regim propriu o gama cat mai vasta de servicii aferente productiei publicitare, detinand in prezent echipamente de la producatori consacrati in domeniu precum Mimaki, Konica Minolta, Apple.
De asemenea, vizitam periodic targurile de print & sign si ne documentam permanent despre cele mai noi tendinte si materiale aparute in domeniu.
De peste 11 ani suntem alaturi de clientii nostri si detinem toata logistica necesara pentru a planifica, elabora, monta si gestiona orice tip de lucrare din sfera publicitara.
925 Studio asigura solutii pentru toate cerintele de print si reclame luminoase / neluminoase: … Detalii

COMPETENTE

Corel Draw 100
Adobe Photoshop 90
Adobe Illustrator 85
Adobe InDesign 90
WordPress 100

TESTIMONIALE

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here, Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

CLIENTI CARE NE-AU ACORDAT INCREDERE

VREI SA AFLI UN PRET CORECT PENTRU PROIECTUL TAU?

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA